دانلود پایان نامه ارشد ارتباط سیاست های تقسیم سود با کمک مدل کاملا تعدیل شده لینتنر

عنوان کامل پایان نامه :

 مدیریت سود و سیاست های تقسیم سود در شرکت‏های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

4-1-‏ مقدمه

تجزیه و تحلیل داده ها فرایندی چند مرحله ای است که طی آن داده هایی که از طریق به ‏کارگیری ابزارهای جمع آوری در جامعه (نمونه) آماری فراهم آمده اند جمع آوری، تلخیص، گروه بندی و در نهایت پردازش می‏گردند تا زمینه برقراری انواع تحلیل ها و ارتباط ها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید. واکاوی داده ها از پایه های اساسی هر پژوهش علمی به شمار می رود که به وسیله آن کلیه  فعالیت های پژوهش تا رسیدن به نتیجه، کنترل و هدایت می شوند. در این فصل ابتدا متغیرهای پژوهش از نظر آماری توصیف می گردد، سپس هر یک از فرضیه های پژوهش مورد آزمون قرار می گیرند. تجزیه و تحلیل داده‌ها مشتمل بر دو بخش زیر است:

الف- آمار توصیفی

ب- آمار استنباطی

ابتدای این فصل با توصیف داده ها برای متغیرهای مستقل و وابسته شروع شده است. تحلیل داده‌ها در بخش آمار توصیفی با محاسبه شاخص‌های مرکزی از جمله حداقل، حداکثر، میانگین، پراکندگی انحراف معیار، چولگی و کشیدگی شروع شده است. این شاخص‌ها به تفکیک داده های هر فرضیه و همچنین به صورت کلی انجام شده است. در ادامه، آزمون شکست ساختاری (آزمون F لیمر) جهت ادغام داده های سری- زمانی به منظور تخمین مدل بر اساس داده های ترکیبی یا داده های تابلویی و انتخاب الگوی مناسب (آزمون هاسمن) بر اساس روش اثرات تصادفی یا ثابت مورد آزمون قرار گرفت. همچنین آزمون نرمال بودن متغیر وابسته را مورد بررسی قرار دادیم. در اصلی‏ترین بخش ابتدا با استفاده از ضریب همبستگی و آزمون t به بررسی رابطه بین متغیرها پرداخته شده است. از تحلیل رگرسیونی برای تجزیه و تحلیل مدل‌ها و برای برآورد پارامترها از روش حداقل مربعات استفاده کردیم. همچنین از احتمال آزمون t نیز به منظور تایید و رد فرضیه‏ها استفاده شده است.

مبنای استنباط از روی سطح معناداری[1] یا مقدار احتمال[2] بوده است، بدین گونه که هر گاه مقدار احتمال یا سطح معنی‏داری آزمون کمتر از 05/0 باشد فرض صفر در سطح اطمینان 95 درصد رد شده و اگر کمتر از 10/0 باشد در سطح اطمینان 90 درصد رد خواهد شد و در غیر اینصورت فرض صفر رد نمی‏‏گردد. در پژوهش حاضر مبنای استنباط در سطح اطمینان 95 درصد بوده و روش بررسی داده ها به صورت ترکیبی از مقاطع و سری های زمانی است. در پژوهش حاضر از روش آماره های توصیفی یاد شده و همچنین از نرم افزارهای Excel و Spss و Eviews جهت تجزیه و تحلیل داده ها و از آزمون دوربین- واتسون، آزمون t و آزمون F، جهت تایید یا رد فرضیه های پژوهش استفاده شده است.

[1]. Significant Level

[2]. P-value

سوالات یا اهداف پایان نامه :

 1-4- اهداف تحقیق

پژوهش حاضر، در راستای احساس نیاز به غنی تر نمودن پژوهش های حسابداری در زمینه مدیریت سود و سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران صورت گرفته است که شامل اهداف زیر می باشد:

الف) هدف کلی:

ارزیابی تأثیر دامنه فعالیت های مدیریت سود بر سیاست های تقسیم سود در میان شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد.

ب) اهداف ویژه:

  • توسعه ادبیات مرتبط با مدیریت سود به ویژه نتایج کاربرد مدل تعدیل شده جونز
  • توسعه ادبیات مرتبط با سیاست های تقسیم سود با کمک مدل کاملا تعدیل شده لینتنر
  • توسعه و ردیابی آثار و ارتباط سیاست پرداخت مبلغ ثابت سود سهام و ثبات در پرداخت نرخ سود سهام

ج) اهداف کاربردی:

  • ایجاد اطمینان و افزایش اعتماد سرمایه گذاران خرد: چنانچه اثر بخشی دامنه فعالیت های مدیریت سود بر سیاست های تقسیم سود مورد تأیید قرار گیرد، با برقراری سامانه های نظارتی و مقرراتی کارا در بازار سرمایه، ریسک سرمایه گذاری کاهش می یابد. در نتیجه سرمایه گذاران خرد با اطمینان بیشتر اقدام به تحصیل سهام شرکت هایی می نمایند که در آنها فعالیت های مدیریت سود کمتری توسط مدیران به کار رفته است.
  • کمک به هیأت های تدوین کننده استاندارد و مراجع تدوین کننده قوانین و مقررات: این مراجع با توجه به نتایج پژوهش، باید استانداردها و مقرراتی را وضع کنند که امکان مدیریت سود را به مدیران ندهد. به طور مثال تدوین کنندگان استاندارد باید در ارتباط با اقلام تعهدی اختیاری استانداردهایی را وضع کنند که اعمال مدیریت سود با دستکاری این اقلام توسط مدیریت امکان پذیر نباشد.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : مدیریت سود و سیاست های تقسیم سود در شرکت‏های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با فرمت ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.