دانلود پایان نامه ارشد: ثبت معاملات در دفاتر با روش های فرار مالیاتی در نظام الکترونیکی

عنوان کامل پایان نامه :

 شناسایی روش های فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی

1-۴-5 پیشنهاد های  برخاسته از تحقیق:

1-فرضیه اول :بین ثبت معاملات در دفاتر با روشهای فرار مالیاتی در نظام الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد.

یافته های بدست آمده از آزمون فرضیه  نشان می دهد رابطه مثبت بین دو متغیر ثبت معاملات در دفاتر و فرار مالیاتی است.پیشنهاد می شود تشکیل بانک اطلاعاتی جامع و فراگیر به طوریکه تمامی فعالیت های اقتصادی مودیان از طریق مراجعه و ثبت در این مرکز صورت گیرد و تمامی اطلاعات نیز ذخیره و به صورت آنلاین در اختیار واحدهای مالیاتی سراسر کشور قرار گیرد.

2-فرضیه دوم :بین افشاء بموقع و ثبت عملیات مالی در دفاتر با روشهای فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد.

رابطه بین متغیر های افشاء بموقع و ثبت معاملات و عملیات مالی در دفاتر با روشهای فرار مالیاتی معنی دار است. پیشنهاد می شود شفاف سازی نحوه هزینه کرد درآمدهای مالیاتی توسط دولت و انعکاس اخبار آن در مطبوعات و رسانه های شنیداری و دیداری.

3-فرضیه سوم: بین قوانین و مقررات و معافیت ها با روشهای فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد.

با توجه به سطح معنی داری متغیر قوانین و مقررات و معافیت ها با روشهای فرار مالیاتی در جدول رگرسیون  ،رابطه بین متغیر ها معنی دار است . پیشنهاد می شود با گنجاندن چند واحد درسی به عنوان آشنایی با قوانین و مقررات و معافیت ها ی مالیاتی در برنامه های درسی سطوح مختلف تحصیلی از جمله اول دبیرستان یا تحصیلات دانشگاهی. ساندمو(۱۹۹۶) در مقاله خود ، تابع بین قوانین و مقررات را بعنوان حاصل جمع وزنی سودهای مورد انتظار فراریان مالیاتی در مدل استاندارد وارد میکند که با تحقیق ما رابطه همسو دارد .

4-فرضیه چهارم: بین اجرا و عدم اجرا و سیستم نظارت مالیاتی با روشهای فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد.

با توجه به نتایج تحقیق رابطه بین اجرا و عدم اجرا و سیستم نظارت مالیاتی با روشهای فرار مالیاتی معنی دار نمی باشد.پیشنهاد می شودبا ترویج اندیشه سرزمینی آباد با پرداخت مالیات در مطبوعات و رسانه های گروهی و تاکید روز افزون بر منافع عام از پرداخت مالیات و افزایش سهم شهروندان و اقشار پایین جامعه از کالاهای عمومی. الفرز و همکارانش (۱۹۸۷) نشان دادند که میزان فرار مالیاتی بستگی به اجرا و عدم اجرا سیستم نظارت مالیاتی دارد و صرفا از پارامترهای اقتصادی مدلهای مبتنی بر اقتصاد نیو کلاسیک تاثیر نمی پذیرد که با نتایج تحقیق رابطه همسو ندارد .

5-فرضیه پنجم: بین توافقات در خود اظهاری با روشهای فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی رابطه معنی داری وجود دارد  .

یافته های بدست آمده از آزمون فرضیه  نشان می دهد که همبستگی مثبتی بین دو متغیر توافقات در خود اظهاری با روشهای فرار مالیاتی وجود دارد.پیشنهاد می شود با تولید و پخش برنامه های مختلف در رسانه ملی همچنین ساخت فیلم های مستند و سینمایی در خصوص فلسفه پرداخت مالیات و زمینه سازی برای برخورداری از جامعه مدنی و فرهنگ سازی مستمر و مداوم. کوشر و گوته (۱۹۹۸) متعقدند هر چه فرهنگ مالیاتی شهروندان بالاتر باشد ، نرخ همگرایی و خود اظهاری بین آرا مردم در نظرسنجی ها و توصیه ها به رای دادن مردم نیز بیشتر می شود و در سیستم های دموکراسی مستقیم که در آن احتمال تخطی کمتری در مقایسه با دموکراسی انتخابی وجود دارد و فرار مالیلتی کمتر به وقوع خواهد پیوست و با نتایج تحقیق همسو است .

سوالات یا اهداف پایان نامه :

 1-4-1- اهداف اصلی تحقیق:

     تحقیق حاضر سعی بر آن دارد که یکی از جنبه های مهم برای بستر سازی وبهبود اجرای مالیات که همان آموزش مؤدیان مالیاتی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی می باشد بپردازد.

آنچه این تحقیق به دنبال آن است شناسایی علمی وسیستماتیک روش های فرار مالیاتی در نظام مالیاتی است که باعث افزایش اثر بخشی وکارایی وسهولت اجرای مالیات می گردد.

1-4-2- اهداف فرعی تحقیق:

اهداف اختصاصی که این پژوهش آن است که روشهای فرار مالیاتی در نظام مالیات با شاخصه های ثبت معاملات در دفاتر ،عدم افشا به موقع عملیات مالی ،قوانین مقررات و معافیت ها ، اجرا و عدم اجرا سیستم  نظارت مالیاتی، توافقات در خود اظهاری و بخشودگی جرایم مالیاتی رابطه مثبت و معنی داری حاکم می باشد یا خیر.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : شناسایی روش های فرار مالیاتی در نظام مالیات الکترونیکی با فرمت ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.