پایان نامه ارشد حسابداری: ارتباط بین ریسک پذیری مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری

عنوان کامل پایان نامه :

 رابطه بین ویژگی های مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری

قسمتی از متن پایان نامه :

4-1  مقدمه

تجزیه و تحلیل داده‌ها فرایندی چند مرحله‌ای است که طی آن داده‌هایی که به طرق مختلف جمع‌آوری شده‌اند؛ خلاصه، دسته‌بندی و در نهایت پردازش می‌شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیل‌ها و ارتباط بین داده‌ها به منظور آزمون فرضیه‌ها فراهم آید. (خاکی، 1384، ص 305). در این فصل با استفاده از داده‏های جمع آوری شده از نمونه آماری تحقیق که شامل 49 صندوق سرمایه گذاری مشترک در مقطع زمانی 1392 می‌باشد، فرضیه‏های تحقیق مورد آزمون قرار می‌گیرند. روش آزمون فرضیات در مطالعه حاضر روش رگرسیون مقطعی می‏باشد که با بهره گیری از نرم افزار Eviews انجام شده است. در ادامه ابتدا به منظور کسب شناخت بیشتر درباره جامعه آماری و متغیرهای مورد مطالعه، خلاصه ای از آمار توصیفی متغیرهای تحقیق ارائه می گردد. سپس بر اساس طبقه بندی صورت گرفته در خصوص فرضیه های تحقیق، به گزارش آزمون فرضیه‍ها و تجزیه و تحلیل نتایج حاصل پرداخته می شود.

4-2  آمار توصیفی متغیرهای تحقیق

به طور کلی، روش‌هایی را که به وسیله آنها می‌توان اطلاعات جمع‌ آوری شده را پردازش کرده و خلاصه نمود، آمار توصیفی می‌نامند. این نوع آمار صرفاً به توصیف جامعه یا نمونه می پردازد و هدف از آن محاسبه پارامترهای جامعه یا نمونه تحقیق است (آذر و مؤمنی، 1389، ص 8). در بخش آمار توصیفی، تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از شاخص‌های مرکزی همچون میانگین و شاخص‌های پراکندگی انحراف معیار، چولگی و کشیدگی انجام پذیرفته است. خلاصه وضعیت آمار توصیفی مربوط به متغیرهای تحقیق در نگاره 4-1 ارائه شده است.

با توجه به نگاره 4-1، متوسط بازدهی سالانه صندوق های سرمایه گذاری طی سال برابر با 5/93 درصد بوده و گویای آن است که صندوق های سرمایه گذاری طی سال 92 به طور میانگین 5/93 بازدهی کسب کرده اند. کمترین و بیشترین میزان این متغیر نیز به ترتیب برابر با 74/27 درصد و 5/163درصد  می باشد. بررسی چولگی و کشیدگی متغیر بازدهی سالانه صندوق ها حاکی از آن است که این متغیر از توزیع نرمال برخوردار می باشد[1] به طوری که چولگی آن (181/0) نزدیک به صفر بوده و کشیدگی آن (357/2) نزدیک به 3 است. همچنین میانگین تحصیلات مدیران صندوق های نمونه برابر با 2/2 بوده و حاکی از این است که اکثر مدیران دارای مدرک تحصیلات. فوق لیسانس می باشند. در نمودار 4-1 درصد فراوانی مدارک تحصیلی مدیران صندوق ها ارائه شده است.

با توجه به آمار توصیفی ارائه شده در نگاره 4-1، متوسط سابقه کاری صندوق های نمونه برابر با 8/1 بوده و گویای آن است که بیشتر مدیران صندوق های نمونه سابقه ای بین 5 تا 10 سال دارند. در نمودار 4-2 درصد فراوانی سوابق کاری مدیران صندوق ها نشان داده شده است.

همچنین بر اساس آمار توصیفی بدست آمده متوسط سن مدیران صندوق های سرمایه گذاری نمونه برابر با 79/30 سال بوده و کمترین و بیشترین آن به ترتیب برابر با 25 سال و 52 سال می باشد.  علاوه بر این متوسط نمره ریسک پذیری مدیران صندوق های نمونه برابر با 48/8 بوده و با توجه به حداکثر میزان آن (12) نشان از گرایش مدیران صندوق های نمونه به پذیرش سطح نسبتا بالایی از ریسک دارد.

[1] برای نرمال بودن متغیر لازم است چولگی و کشیدگی توزیع فراوانی آن به ترتیب نزدیک با صفر و 3 باشد.

سوالات یا اهداف پایان نامه :

  • آیا تحصیلات مدیران صندوق های سرمایه گذاری در بازدهی صندوق ها موثر است ؟
  • آیا سابقه کاری مدیران در بازده صندوق های سرمایه گذاری موثر است ؟
  • آیا سن مدیران بر بازده صندوق های سرمایه گذاری آنها موثر است؟
  • آیا ریسک پذیری مدیران در بازده صندوق های سرمایه گذاری موثر است ؟
  • آیا بین سن و ریسک پذیری مدیران رابطه وجود دارد ؟

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : رابطه بین ویژگی های مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری با فرمت ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.