پایان نامه رابطه بین ریسک پذیری مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری

عنوان کامل پایان نامه :

 رابطه بین ویژگی های مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری

قسمتی از متن پایان نامه :

5-2 خلاصه و نتیجه گیری

صندوق های سرمایه گذاری یکی از مهمترین نهاد های مالی در بازار سرمایه هستند که با مدیریت حرفه ای  تلاش جهت جذب سرمایه های کوچک به سوی بازار های سرمایه و کارایی بازارهای سرمایه می نمایند . این نهاد های مالی اجزای اصلی تشکیل دهنده بازار سرمایه به شمار می روند که حضور فعال و قدرتمند آنها می تواند نوید بخش یک نظام مالی قوی و کارآمد باشد . صندوق های سرمایه گذاری مشترک از با هدف ایجاد مدیریت تخصصی برای خرید و فروش اوراق بهادار و کاهش ریسک سرمایه گذاری و در نهایت تشویق برای توسعه بازار سرمایه ایجاد شده اند . برای هر سرمایه گذاری که برای متنوع ساختن سرمایه گذاری خود و ریسک های مرتبط با آن برنامه ریزی می کنند ، صندوق های سرمایه گذاری مشترک می توانند این فرصت تنوع سازی موثر را بر مبنای پرتفلیوهای محتمل فراهم کنند.

در تحقیق حاضر رابطه بین ویژگی های فردی مدیران از قبیل سن ، تحصیلات ریسک پذیری و تجربه حرفه ای با بازدهی آنها مورد بررسی قرار گرفته است . برای این منظور بر اساس مبانی نظری تحقیق، چهار فرضیه اصلی و یک فرضیه فرعی تبیین و با استفاده از داده های نمونه انتخابی از 49 صندوق مشترک که از سه ماه قبل از ابتدای سال 1392 شروع به فعالیت نموده اند  ، فرضیه ها مورد آزمون قرار گرفته اند . در این تحقیق برای آزمون فرضیه ها از مدل رگرسیون خطی چند متغیره استفاده شده است. روش آماری مورد استفاده در این تحقیق روش داده های مقطعی می باشد. در ادامه ابتدا روش رگرسیون داده های مقطعی تشریح می گردد. سپس آزمون های مربوط به معنی دار بودن کل مدل و معنی دار بودن متغیرهای مستقل توضیح داده می شود. در آخر نیز پس از تشریح آزمون های مربوط به مفروضات رگرسیون کلاسیک، نحوه تصمیم گیری در مورد رد یا پذیرش فرضیه های تحقیق بیان می گردد .

5-2-1 نتایج آزمون فرضیه اول تحقیق

بر اساس نتایج ارائه شده در نگاره 4-4، سطح معنی داری (P-Value) آماره t مربوط به متغیر «تحصیلات» کوچکتر از  05/0 بوده (0026/0) و ضریب آن مثبت می باشد (876/18) بنابراین در سطح اطمینان 95 درصد می توان گفت رابطه مستقیم و معنی داری میان سطح تحصیلات مدیران و بازدهی صندوق های سرمایه گذاری مشترک وجود دارد . بطوری که با افزایش میزان تحصیلات مدیران بر بازدهی صندوق های سرمایه گذاری نیز افزوده می شود.

در نتیجه با اطمینان 95 درصد میتوان گفت سطح تحصیلات مدیران سرمایه گذاری در صندوق ها در ایران بر بازدهی صندوق ها تاثیر گذار است و از این بابت سطح تحصیلات هرچقد بالاتر باشد
می تواند باعث افزایش بازدهی مدیران صندوق های سرمایه گذاری باشد در واقع می توان گفت مدیران با تحصیلات دکتری می توانند بازدهی بیشتری نسبت به مدیران در سطح فوق لیسانس و لیسانس داشته باشند .

5-2-2نتایج آزمون فرضیه دوم تحقیق

بر اساس نتایج ارائه شده در نگاره 4-4، سطح معنی داری (P-Value) آماره t مربوط به متغیر «سابقه کاری» کوچکتر از  05/0 بوده (0000/0) و ضریب آن مثبت می باشد (848/20) بنابراین در سطح اطمینان 95 درصد می توان گفت رابطه معنی داری میان سابقه کاری مدیران و بازدهی صندوق های سرمایه گذاری مشترک وجود دارد بطوری که با افزایش میزان سابقه کاری مدیران بر بازدهی صندوق های سرمایه گذاری نیز افزوده می شود.

این در نتیجه با اطمینان 95 درصد می توان گفت میزان سابقه کار حرفه ای در بازار های سرمایه در ایران می تواند در بازدهی مدیران تاثیر گذار باشد و مدیرانی که سابقه کاری بیشتری نسبت به مدیران کم تجربه دارند از بازدهی بالاتری نسبت به آنها برخورداند که با نتایج بدست آمده از تحقیقات لوکاس منخوف سال 2004 متفاوت است ، نتایج  تحقیقات منخوف رابطه معکوس بین تجربه و بازدهی را نشان می دهد .

سوالات یا اهداف پایان نامه :

  • آیا تحصیلات مدیران صندوق های سرمایه گذاری در بازدهی صندوق ها موثر است ؟
  • آیا سابقه کاری مدیران در بازده صندوق های سرمایه گذاری موثر است ؟
  • آیا سن مدیران بر بازده صندوق های سرمایه گذاری آنها موثر است؟
  • آیا ریسک پذیری مدیران در بازده صندوق های سرمایه گذاری موثر است ؟
  • آیا بین سن و ریسک پذیری مدیران رابطه وجود دارد ؟

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : رابطه بین ویژگی های مدیران و بازده صندوق های سرمایه گذاری با فرمت ورد

ارسال شده در

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.